Никълъс Кейдж продължава снимките у нас през юни

11.05.2017 14:41 | Видян 1777 пъти

Никълъс Кейдж продължава снимките у нас през юни

Никълъс Кейдж се завръща в България в началото на следващия месец, за да продължи снимките към полицейския трилър на режисьора Йорк Шакълтън “Код: 211”.

Холивудската звезда счупи крака си по време на каскадите в средата на април и трябваше по спешност да замине за Щатите, за да му бъде извършена операция. Той трябваше да се завърне две седмици след това, но от екипа на продукцията са му отпуснали допълнително време, за да се възстанови напълно.

Синът на Кейдж – Уестън, който също участва в “Код: 211”, не отлетя заедно с баща си към Америка. Вместо това той и приятелката му се отдадоха на туризъм из българските градове и дори се похвалиха с разходката си до Пловдив.

“Този град е скрито съкровище на невлияещата се от времето древност. Но е прекалено непознат за останалата част от света, въпреки факта, че датира от преди осем хиляди години и предишното му име е Филипополис. Препоръчваме ви да се потопите в духа на това място, което никога няма да забравите. Почти тревожно е колко подценявано е то. Нека обърнем на тази тера инкогнита малко внимание”, написа Уестън в социалните мрежи под свой кадър в Античния театър.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !