Голяма, луда, гръцка сватба за Наталия Кобилкина

11.05.2017 12:36 | Видян 1946 пъти

Голяма, луда, гръцка сватба за Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина ще се омъжва на малък егейски остров в началото на лятото за Такис Дретакис, гръцкия бизнесмен, с когото таблоидите през ден събират и разделят.

Пред сп. EVA Наталия разказва подробности за запознанството с бъдещия си съпруг, нещо повече – за запознанството с голямото му семейство, за годежа на Малдивите, както и за сватбата, която се очертава да бъде на поне 4 езика. Новият мъж в живота й е призван да сбъдва и мечтите на Наталия, а те са амбициозни.

„Българските жени много съжаляват мъжете. Нищо не искат от тях. Ако ти не го амбицираш, не му възлагаш големите си мечти, ако не мечтаеш на глас, този мъж няма да се мърда от дивана“, смята сексоложката, която веднага превръща собствения си житейски опит в нови теми за семинарите си – как да привлечеш и задържиш класен мъж, как да получиш покана за брак.

„Моят личен опит моментално го давам като знание на хората. Често жените не знаят какво да правят с мъжете. Ако ти си умна и мъдра жена, много лесно ще привлечеш мъжа“, казва Наталия, която има ново любимо бижу – годежния пръстен от Такис.

Източник и снимка: eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !