Мария Силвестър се обзаведе с нов апартамент

10.05.2017 17:37 | Видян 2287 пъти

Мария Силвестър се обзаведе с нов апартамент

Мария Силвестър съвсем скоро ще стане съседка на някои от най-заможните и богати хора у нас, разбра HotArena.

Водещата на "Бригада Нов дом" ще заживее в уникален и скъп апартамент в една от най-спокойните части на столицата - Драгалевци. Жилището се намира в затворен комплекс и цената му е около 150 хиляди евро или 300 бона.

И тъй като синеоката телевизионерка никога не е парадирала с огромни финансови възможности, най-вероятно е теглила солиден кредит, за да се сдобие с имота.

Мария се влюбила в апартамента ще щом го видял и била твърдо решена да го има. Тя ордавна търсела дом в Драгалевци, тъй като искала да отглежда сина си Давид далеч от хаоса в центъра на София.

В затворения комплекс апартаментът и автомобилът й ще бъдат под денонощно видео наблюдение, а шансът да стане жертва на крадци е минимален, макар и да не е изключен.

Предимството е, че комплексът разполага с подземен паркинг и на Мария няма да й се налага да чисти сняг през зимата. Водещата била най-доволна от близостта на апартамента до природата. Комплексът е обгарден от дървета, а между отделните сгради има огромни зелени площи.

Освен това новото й жилище разполага и с личен двор от 20 квадрата, където Давид ще може да си играе. Тя не крие, че е фен на природата и държи детето й да расте навън, а не пред компютъра.

Тя и Давид ще се пренесат в новото жилище до няколко месеца, тъй като в момента в него течен основен ремонт. Макар да е броила цяло състояние за апартамента, вътрешното му префасониране няма да й излезе никак скъпо.

Покрай снимките на "Бригада Нов дом" Мария станала половин майстор и вече може сама да си купува материали. "Боядисвам стени, сменям крушки и бушони, монтирам контакти", хвали се гордо актрисата.

Тя и Давид сменят интериора по свои идеи и са решили сами да изрисуват една от стените в новия си дом. Където често ще се отбива и новата половинка на звездата, която тя пази в дълбока тайна, предават от Галерия.

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Няма коментари към тази новина !