Парис Джексън с първа роля в киното

07.05.2017 09:00 | Видян 1372 пъти

Парис Джексън с първа роля в киното

Парис Джексън навлиза в шоубизнеса с пълна скорост.

След като успешно се изяви на модната сцена, 19-годишната дъщеря на Джако ще дебютира на големия екран с първа роля в пълнометражен филм. Тя вече се изяви в телевизията, след като през март гостува в епизод от сериала “Звезда” на телевизия Fox.

Режисьор на лентата, която все още няма заглавие, ще е Наш Едъртън. Продуценти пък ще бъдат студиата Amazon. Жанрът е черна комедия, като Парис Джексън ще играе редом до звезди като Чарлийз Терон, Аманда Сийфрайд и Танди Нютън. Говорител на Парис Джексън не е коментирал новината.

Парис определено се очертава като едно от новите и най-търсени имена в момента. Тя дори определена като новото “it-момиче”. Дъщерята на покойния Майкъл Джексън вече подписа договор с водещата модна агенция IMG Models. Tя дори бе поканена лично от Ана Уинтур на тазгодишния бал на Музея на модерното изкуство Метрополитън.

Съвсем наскоро бе и едно от главните лица в новия брой на Vanity Fair. Единствената сфера, към която Парис не се е насочила до момента, е музиката. Тя може да пее и свири, но не иска да следва примера на баща си.

Източник и снимка: Missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Първи конкурс за красавици от...

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова...

Няма коментари към тази новина !