Калин Врачански се опъна с ботокс

07.05.2017 09:00 | Видян 3869 пъти

Калин Врачански се опъна с ботокс

Калин Врачански е станал по-суетен и от жена, пише HotArena.

36-годишният актьор много държи на секси имиджа си, затова всяка бръчка по челото му го изкарва извън релси. Запознати издават, че наскоро Врачански се е подложил на процедури с ботокс и така временно е успял да отстрани първите признаци на старостта по кожата си.

Хора от обкръжението на Калин твърдят, че той никак не харесвал визията си в последно време. Недоволствал, че по челото му се появили видими бръчки, а кожата около очите му била все по-отпусната. Така актьорът взел решението да се подложи на разкрасителни процедури, за да върне доброто си самочувствие. Врачански събрал смелост и срам-не срам, посетил популярна клиника по естетична хирургия и дерматология.

„Все повече мъже стават привърженици на изглаждащия бръчките ботокс.  Голяма част от тях са с високи доходи и работят в сферата на изкуствата, модата и бизнеса”, обяснява за „Уикенд” специалист в областта.

Самият Калин също се доверил на инжекциите с ботокс, за да премахне фините линии и да озари лицето си. Така той се сдобил със свеж и отпочинал вид, но лекарят му го предупредил, че ако иска да запази ефекта, ще трябва отново да се подложи на интервенцията след 6 месеца.

Суетността на сочения за секссимвол актьор явно е добила чутовни размери, тъй като преди време той се изръси с няколко бона и за ремонтиране на зъбите. С просто око може да се види, че блондинът е инвестирал крупна сума в нови фасети, които блестят като порцелан в устата му.

Врачански навярно е очаквал да постигне  „уау” ефект и холивудска усмивка, само че не се случи точно така. Новите му зъби с порцеланов блясък буквално светят в тъмното и изглеждат нелепо. „Преди беше хубав. Сега изгуби естествения си чар”, коментират със съжаление почитателките на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !