Веско Маринов го хвана срам от гаджето

05.05.2017 15:29 | Видян 2521 пъти

Веско Маринов го хвана срам от гаджето

Веселина Пеева  - любовницата на Веселин Маринов, е сътворила чутовен скандал във варненски магазин. Като инцидентът на косъм не е завършил с арест за нея, съобщава в. „Телеграф”, позовавайки се на очевидци.

Случката станала в началото на седмицата. Тя нахлула в бутика, дегизирана със слънчеви очила, шапка и много бясна. Причината за гнева й била некачествена чанта, която купила от там. Поне това се чуло от писъците й, огласящи търговския обект.

Продавачите културно обяснили на блондинката от Добрич, че могат да направят рекламация, дори и да подменят стоката, но трябва клиентът да им даде касовата бележка за покупката на чантата. Пеева явно била загубила фискалния бон и затова опитала тактиката с агресията. Виковете й стресирали всички хора наоколо. „Вие знаете ли коя съм аз, на мен ли ще ми казвате какво да правя?”, буйствала Веска.

Заплашила, че няма да си тръгне от магазина, докато не й дадат нова чанта. Виделите се в чудо продавачи по едно време сериозно се притеснили от екшън ситуацията и решили да се обадят в полицията. Явно точно в този момент Пеева разбрала, че като нищо може да бъде заключена за хулиганство и си тръгнала.

Позовавайки се на свои източници в „Пайнер”, изданието посочва, че на самия Веселин Маринов му било неудобно от арогантността на гаджето му. Наскоро тя направила и друг скандал във Варна. Блондинката нахлула в елитно частно училище в морската столица и се опитала да изкара от час малкия си син.

Пеева не живее с децата си, а грижите за тях са поверени от съда на баща им. И пак според съдебното решение блондинката има право да ги вижда само в определени дни и часове през седмицата. Нахлуването й в училището й било извън тези дни.
 
Охраната и учителите се пробвали да спрат блондинката, но без успех. Тя казала, че за нея законите не важат. От стреса синът й се разплакал, а очевидци на грозната сцена били всичките му съученици и преподаватели. Срещу нея заради тази постъпка е подадена жалба в прокуратурата и в Агенцията за закрила на децата, разкриват запознати.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !