Гардът на Карамански: Някой се опитва да ме сплаши!

05.05.2017 14:57 | Видян 2348 пъти

Гардът на Карамански: Някой се опитва да ме сплаши!

Гумите на лек автомобил на охранителя на Иво Карамански, който оцеля след три куршума в тялото при разстрела на Кръстника, бяха нарязани пред дома му в столичния квартал „Люлин”.

Информацията бе потвърдена от Марин Маринов, който е и първият частен детектив в България, а преди 1990 година е бил полицай.

В момента е и председател на мотоклуба „Велика България”, съобщава „Телеграф”. Малко след 23 часа в сряда Маринов бил в дома си в блок 6, когато продавачка от близкия денонощен магазин чула пукот. Излязла отпред и видяла висок, слаб мъж с качулка, който клечал до „Рено Меган”.

Секунди по-късно хукнал да бяха в посока супермаркета на Кооперативния пазар в квартала. „Разбрах на сутринта, когато излязох от блока, че една от служебните коли на детективската ми фирма е потърпевша”, разказа Марин Маринов.

Щетите по гумите са сериозни и личи, че са рязани със злоба. Някои от следите са над 20 см. дълги. Детективът призна, че още няма представа кой стои зад инцидента. Сигурен е, че някой опитва да го сплаши.

„Не зная дали е по повод детективската дейност, която извършвам, или заради мотоклуба”, сподели Маринов. Вероятно е предупреждение. Няма да занимаваме полицията с четири гуми. Сами ще се разберем кой е поръчителят, имаме ресурса да го направим”, убеден е гардът на Карамански.

Източник: Blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !