Гала чака бебе на 50?

03.05.2017 17:27 | Видян 2412 пъти

Гала чака бебе на 50?

Гала вероятно е бременна и чака бебе на достолепната 50-годишна възраст.

Корем, отговарящ на края на четвъртия месец, сияйно лице и стойка като за трудна жена е телевизионната водеща. Хубавицата от Плевен, макар и на половин век, най-вероятно този път наистина чака бебе, писа сензационно Таблоид. По информация на изданието Гала е бременна в края на четвъртия месец и вече се готви да обяви новината с фанфари. Коремчето видимо си личи, кръглата му форма издава дори, че най-вероятно в утробата й расте малко момченце. Бабините поверия, на които и самата тя е признавала, че вярва, сочат, че щом качването на килограми по време на бременността се изразява в разливане около таза и ханша, тогава жената чака момиченце. Респективно, младеж се е оформил в корема, щом той е щръкнал напред.

Гала от години се опитва да има второто детенце и въпреки всички раздори с дългогодишния й приятел Стефан, явно молбите й са чути. Тази зима семейството на Галя Пенева бе в криза заради битовизми, но малко след Нова година стана ясно, че Стефан и блондинката отново са се събрали.

Източници от Нова телевизия обясниха пред „Таблоид“, че бебенцето е заченато спонтанно, без намесата на специалисти по репродуктивна медицина.  Първородната щерка на Гала – Мари, приела много радушно новината и обещала да се грижи за бебето, когато и да се роди, въпреки че девойката вече поема по свой собствен път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !