Вип Брадър 2017 пълен с плеймейтки

02.05.2017 16:18 | Видян 2050 пъти

Вип Брадър 2017 пълен с плеймейтки

Тежко му на нагледалия се на какви ли не сеири и интриги зрител на "ВИП Брадър"! Очертава се наесен Къщата край Нови хан да се превърна в същински кокошарник, тъй като продуцентите имат намерение да вкарат в шоуто 7-8 плеймейтки.

Както ПИК вече писа една от тях се очаква да бъде Анджелина Атанасова. Деси Димитрова е друга от сигурните участнички в предстоящия сезон.

По първоначална информация силиконките трябвало да влязат в най-популярната къща без хонорар. Такъв щяла да вземе последната от тях, които издържи в риалити формата.

Всички до една обаче надигнали вой, което наложило продуцентите да преосмислят тактиката. Така на Деси Димитрова щяла да прекрачи прага на Къщата срещу 20 бона. Уловката била, че половината от тях са й сигурни, а втората част ще вземе ако успее да се задържи повече от месец в шоуто.

Тя трябвало да вдига постоянно скандали, а основната й цел била победителката в последното издание Маги Бадер. Деси трябва да повтаря, че тя е истинската победителка, което да вбеси Бадер и да стане скандал.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !