Мария Силвестър с нов мъж

02.05.2017 16:05 | Видян 2752 пъти

Мария Силвестър с нов мъж

в водещата Мария Силвестър се сдоби с нов апартамент в затворен комплекс по пътя към „Драгалевци”. С ремонта тя се е захванала сама, тъй като работата с майсторите от „Бригада нов дом” я е научила да си цапа ръцете и да борави смело с маламашката.

„За разлика отпреди, сега разбирам добре точно какво трябва да се направи и откъде да си купя материалите. Мога всичко да правя вкъщи. Стените ги боядисвам на сън, слагам контакти, сменям крушки.”, обясни пред сп. Love Style бившия модел. В жилището Мария трябва да се нанесе до месец заедно със сина си Давид.

Освен с нов постоянен адрес бившата ку-ку репортерка от „Шоуто на Азис” може да се похвали и с нова любов след раздялата със Силвестър Силвестров от „Братя Мангасариян”.

„Имам си приятел и съм влюбена. Но няма да кажа нищо повече. Решила съм вече да пазя личния си свят в тайна. Със Силвестър вече всичко е наред между нас. Да, тежка ни беше раздялата, но мина време и успяхме да нормализираме общуването в името на това детето да е ОК. При мен водещото е как се чувства Давид и съответно съм подавала ръка в името на това синът ни да е щастлив и психично здрав”, споделя Мария.

Източник: pik.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Зрители питат имало ли е проникване...

Все още цари мълчание след голямата изцепка в последния...

Гала правила секс на публично място

Гала е правила секс на публично място. Това стана ясно...

Няма коментари към тази новина !