3 звезди Мишлен и крах в Жорж V

28.04.2017 10:05 | Видян 5748 пъти | Гласували 1

3 звезди Мишлен и крах в Жорж V

Le Cinq, Four Seasons Hôtel George V, 31 avenue George V, 75008 Paris (00 331 49 52 71 54). Храна за двама, включен сервиз и скромно вино: €600 (£520)

„Има само едно нещо, което е по-лошо от това да бъде сервирано ужасно ядене и то е да бъде сервирано ужасно ядене от сериозни келнери, които си нямат представа колко ужасни са нещата, които Ви причиняват. И така, флагманският и декориран с максималните 3 звезди на Мишлен ресторант на световноизвестния гранд George V Hotel в Париж е нашата сцена на местопрестъплението, както вече го наричам. Като отношение цена за стойност и очаквания ресторантът Le Cinq ми предложи най-лошото приключение за 18 години като кулинарен критик. Което си е постижение, както и да го погледнеш.
А не трябваше да бъде така. Следвайки оплакване на читател за несъобразените цени спрямо предлаганото в световноизвестния ресторант – истинска парижка гастрокласика, реших и аз до го посетя като reality check. Представях си го не толкова като обект за поредното ресторантско ревю, което ще пиша, колкото като късче радост и щастие, което малцина могат да си позволят да си платят. Всички ние обичаме да се надсмиваме над глупостите на богатите хора и д се връщаме към своята си работа след това малко по-мъдри. И така ето ме в Le Cinq,

продължи >>

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !