Изневярата на Филип Аврамов съсипа жена му

26.04.2017 09:43 | Видян 2856 пъти

Изневярата на Филип Аврамов съсипа жена му

Филип Аврамов обяви, че напуска съпругата си Милена, защото чака дете от друга жена. С това признание той сложи край на всички интриги и слухове, които се разпространяват по негов адрес, след като се появи в публичното пространство с бременната Севинч Ибрахим.

Жена му обаче не приема така лесно изневярата. Милена не може да си намери място от мъка, постоянно плаче, издадоха близки до семейството, пише Шоу. Спиридонова и Филип стават семейство през 2002 година и имат дъщеричка Рая, която е на пет години. Всичко между тях вървяло по мед и масло, докато не се появила Севинч. Двамата с актьора се запознали на турнетата с представлението „Бог Рок“. Във формацията Севинч пее и свири на барабни и китара. Фицата прави същото.

Милена отдавна подозирала, че Филип й изневерявал, но не искала да приеме фактите. Един ден обаче той си тръгнал и й забил нож в гърба, появявайки се с новата си любима на светско събитие. Двамата се показаха за пръв път като двойка на връчването на наградите „Икар“ в края на март, където Аврамов деомстрира близостта си със Севинч и я целуваше пред колегите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !