И принц Уилям още в шок след смъртта на майка му

20.04.2017 13:34 | Видян 1653 пъти

И принц Уилям още в шок след смъртта на майка му

Непосредствено след като принц Хари разказа как се чувства след загубата на майка си Даяна, това направи и брат му принц Уилям.

Той обясни, че още се чувства в шок от кончината на принцеса Даяна, въпреки че са минали 20 години от трагичния момент, предаде Ройтерс.

Даяна загина в автомобилна катастрофа в Париж през август 1997 г., когато Уилям бе на 15 години, а Хари – на 12.

„Все още усещам шока 20 години след смъртта на майка ми“, заяви принц Уилям в предаване на Би Би Си, което ще бъде излъчено днес.

То е посветено на страдащи от психични проблеми хора, които ще участват в Лондонския маратон.

„Хората казват, че шокът не може да продължи толкова дълго, но това не е така – поясни Уилям. – Изобщо не можеш да го преодолееш – това е незабравим миг, който не те оставя през целия ти живот. Просто привикваш да живееш с него“.

Принцовете Уилям и Хари споделиха чувствата си в рамките на кампанията, целяща да привлече вниманието на обществото към въпроси, свързани с психичното здраве и да даде сила на хората да разказват открито за проблемите си.

Принц Уилям пусна и видеоматериал, в който се вижда как разговаря с американската певица Лейди Гага, която също сподели, че е преживяла труден момент, когато е била изнасилена на 19-годишна възраст.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !