Мария на съд!

20.04.2017 10:25 | Видян 2182 пъти | Гласували 1

Мария на съд!

Фолкпевицата Мара Отварачката е заплашена със съд от Софийска вода заради неплатени задължения. Тя ги е натрупала на сметката в апартамента си в столичния квартал Лозенец, който е купила на кредит заедно с първия си съпруг Димитър Андонов през 2011 г., пише Телеграф. Докато се изживяваше като снаха на Добромир Гущеров, изпълнителката на "Болна тема си за мен" се ширеше в луксозния им семеен палат в Бояна. През това време жилището й е стояло почти необитаемо.

Затова и натрупаните задължения към Софийска вода са точно 40 лева и 82 стотинки. Заралийкаата обаче изглежда не се е вълнувала от тези битовизми, пръскайки парите на милионерското семейство за скъпи клипове и тоалети.

Още повече че през 2015 г., след като стана г-жа Гущерова, кредитът за апартамента бе поет от младоженеца Христиан Гущеров. На 19 ноември 2016 г. от Софийска вода са изпратили официална показа за доброволно изпълнение на задължението към дружеството.

В нея се уточнява, че възложението е в последна предсъдебна фаза и ако не се издължи, ще бъдат взети съдебни мерки. Съобщава се още, че певицата многократно е била уведомявана, че не си плаща сметките, които обаче са останали без отговор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !