Принц Хари и Меган Маркъл заминават за Африка

13.04.2017 10:58 | Видян 1514 пъти

Принц Хари и Меган Маркъл заминават за Африка

„Сериозно е“ - в един глас твърдят източници от Бъкингамския дворец относно романа между принц Хари и Меган Маркъл. Поредното потвърждение, че по-младия син на принцеса Даяна явно е намерил голямата си любов и единствената жена за него. Заедно с нея той планира да замине на благотворително пътуване в Африка, което е в рамките на проекта Sentebale, създаден от принц Хари и правителството на Лесото преди 10 години. Според запознати, това пътуване е начин принцът да покаже на целия свят, че жената до него не е поредната му закачка, а отношенията им са сериозни, пише ELLE. Внукът на кралица Елизабет II дава шанс на американката да се сроди с британската империя.

Влюбените ще се отправят в Южна Африка през октомври, веднага след като Меган приключи снимките на 7 сезон на сериала „Suits”. 35-годишната звезда вече е отказала по-нататъшно участие в сериала и смята да се посвети изцяло на новата си роля в живота.

С честта да съпровожда на мисия принц Хари е била удостоявана само една от жените, с които е имал връзка – това е Челси Дейви. С нея по-малкият от двамата кралски братя имаше 6-годишна връзка. Челси е дъщеря на милиардер от Зимбабве.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !