Тони Дачева в болница

12.04.2017 14:35 | Видян 2626 пъти

Тони Дачева в болница

 Тони Дачева е в болница. Чалга иконата е била приета преди няколко дни, като за момента се пази в тайна точно в кое лечебно заведение лежи, както и какви са оплакванията й.

Известно е, че певицата повече от 10 години страда от остра форма на диабет, заради който си слага инсулин по няколко пъти на ден и два пъти годишно влиза в болница, за да й правят изследвания и вливания. Без тях тя не може да живее нормално.

Наред с това Тони спазва специална диета, като носи редовно шоколад в чантата си в случай, че кръвната й захар падне прекалено много. До момента бившата солистка на оркестър „Кристал” не е разкрила да има усложнения от болестта си. Нейни фенове се надяват, че сегашното й приемане в болница е свързано с рутинните процедури около заболяването й, а не става въпрос за нещо по-притеснително.

Диабетът на Тони бе отключен след отвличането й през 2005 г. в Лобуш, Пернишко. След нейно участие известният наркобос Стоян Кръстъв-Драгановеца я заключи и поиска от нея да продължи да му пее. Тя обаче твърди, че е отказала. Година по-късно я диагностицират с диабет, който е следствие от преживения стрес, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Няма коментари към тази новина !