Чарли Шийн подложен на домашен арест

10.04.2017 16:24 | Видян 1294 пъти

Чарли Шийн подложен на домашен арест

След като актьорът Чарли Шийн си призна, че е ХИВ позитивен, сексуалният му живот може и да замря, но не и любовта му към чашката.

Звездата от „Двама мъже и половина“ не спирал да се налива с алкохол и принудил родителите си да вземат сериозни мерки, за да спасят живота му, като го заключат в имението си за няколко седмичен детокс.

Мартин и Джанет Шийн издебнали момента, в който най-близкият приятел и подстрекател-купонджия на сина им Тони Тод заминал за месец за снимки и буквално завлекли Чарли в имението си в Малибу.

„Родителите му веднага се възползваха от това, че той е сам и го завлякоха в дома си за детокс. Те му намериха сестра, която да го следи денонощно и го тъпчат със здравословни смутита, витамини, валиум и други лекарства, за да не изпада в абстиненция от липсата на алкохол“, разкри източник пред RadarOnline.

“Чарли е под постоянно медицинско наблюдение и се чувства добре. Всички се надяват този път „лечението“ да подейства. Досега роднини и приятели неколкократно са опитвали да го очистят от пороците, но не се е получавало“, добави информаторът.

tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !