Милото чете на хартия с 23 карата злато

10.04.2017 14:47 | Видян 1388 пъти

Милото чете на хартия с 23 карата злато

С червени кецове и спортен аутфит актьорът Калин Сърменов прикова вниманието в галерия Нирвана, в която светският елит се събра за откриването на изложбата „Сезони” с цветни скулптури на Кунка Димитрова и калиграфски творби на Антоанета Кисьова.

Собственикът на галерията Ники Младжов посрещаше гостите, които останаха смаяни от изящните скулптури и от шедьоврите на калиграфията, изписани върху пергамент и ръчно правена хартия с частици истинско 23-каратово злато.  Изящната фигура на певицата Диана Дафова бе подчертана от изискан тоалет и разкошни бижута от Индия.

Дъщеря й Лили Сотирова, която е художничка, блестеше в спортно-елегантна визия в унисон с известната си майка. Бизнесдамата Мая Косева и адвокат Биляна Тончева се появиха на откриването с елегантни тоалети в синхрон с последните модни тенденции, а колекционерът Боян Радев не изневери на стила си – карирано сако и елегантна шапка.

Художникът Владимир Пенев, син на големия ни поет Пеньо Пенев, оцени високо творбите на двете дами, които бяха затрупани с букети от гостите. Ексшефът на Магистрална полиция Красимир Занев пристигна на откриването в компанията на нежна блондинка. Художници, скулптори, бизнесмени, колекционери и светски красавици уважиха изложбата на двете дами, известни с произведенията си у нас и в чужбина.

Скулптурите на Кунка Димитрова се съхраняват в престижни галерии във Франция, Германия, Белгия, Англия, Южна Корея, като и в колекции на български ценители на изкуството. Антоанета Кисьова, преподавател по стенопис и иконопис, е прочута с изящните си икони, които са в частни колекции и храмове в България, Германия, Швеция, Франция, САЩ, Англия и Румъния.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !