Албена Михова чукна 100 кила

10.04.2017 12:29 | Видян 1685 пъти

Албена Михова чукна 100 кила

Комедийната актриса Албена Михова вече заковава стрелката на кантара на цифрата 100. Звездата от „Като две капки вода” съвсем се е запуснала без мъж до себе си и е наддала над 20 килограма за отрицателно време, пише Блиц.

40-годишната комичка направо е неузнаваема, а случайни минувачи по улицата, които се разминават с нея, я подминават, без да я разпознаят. Освен видимо наедряла, Албена се носи пет за четири и изглежда рошава и недоспала, установиха от в. „ Уикенд”. Макар че е претрупана с ангажименти в Малък градски театър и ежедневно е заета с частната си актьорска школа, любовната депресия е променила Михова.

Палавата актриса е известна с афинитета си към млади момчета, преди време тя имаше дълъг роман с певеца Тома Здравков. Рокаджията, който бе победител в едно от изданията на „Мюзик айдъл”, обаче я заряза и набързо сви семейно гнездо, но с друга, доста по-млада от Албена жена. В края на миналата година 29-годишният Тома стана баща на малката Алиса, а актрисата окончателно се прости с надеждата да се съберат отново.

След раздялата си с музиканта, комедийната звезда се залюби с друг младок. От любов към 27-годишния футболист Николай Колев, Албена ударно се втали. Заради спортиста тя тръгна на фитнес и успя да влезе във форма за нула време. Уви, след раздялата им, сам отната актриса ударно започна да яде и да пълнее. В момента тя е по-тежка дори отМарта Вачкова.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !