Йорданка Христова проговаря за Кастро в автобиография

06.04.2017 10:20 | Видян 2989 пъти

Йорданка Христова проговаря за Кастро в автобиография

Певицата ще издаде книга за живота си в две части, все още обмисля заглавие

Неостаряващата Йорданка Христова ще издаде неразказвани до този момент факти за живота си под формата на автобиография. На въпросите защо Куба остава вечно в сърцето й и пламвала ли е някога искрата между нея и покойния вече Фидел Кастро, ще разберем от предстоящата й книга, на която певицата готви и продължение.

„Кубинците са страшно положителни хора и живеят така, както трябва. Не са вещомани, много добри са, усмихнати. Всички до един са талантливи.

Мисля, че съм била преродена испанка

– или съм живяла в Испания, или в Мексико, или в Куба”, разкри изпълнителката на „Карнавал” пред mila.bg.

Първата част от автобиографията й е почти готова, но все още не е ясно кога ще се появи тя на книжния пазар. „От толкова години ту започвам да я пиша, ту я оставям, като си казвам – кой ще чете моите глупости! После продължавам да я пиша, накрая съм. Но не мога да измисля заглавие.

Обиколила съм земното кълбо сигурно 100 пъти

Но винаги има още път напред, винаги има утре, сигурно затова още не мога да кръстя книгата си. Аз, като отида в чужда страна и много ми хареса, нарочно не виждам всичко. Оставям си нещо, за да отида пак. Така че не знам какво ще бъде заглавието, но ще има продължение”, категорична е Христова.

Място в книгата й със сигурност ще намери и нейното семейството. Сред най-тежките й загуби е смъртта на майка й. „Тя беше последната от най-близките ми хора, която неочаквано си отиде. Може би затова се сринах. Не се успокоих страшно дълго време. И тогава започнах да се занимавам с йога”, признава още легендарната певица, която към момента се подвизава като жури в новия сезон на „Като две капки вода”.

Източник: monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !