Синди Крауфорд е готова с подаръци за близнаците на Клуни

03.04.2017 13:43 | Видян 1809 пъти

Синди Крауфорд е готова с подаръци за близнаците на Клуни

Легендата от модния подиум Синди Крауфорд очевидно няма търпение близките й приятели Джордж и Амал Клуни да се сдобият с наследници!

Супермоделът се похвали в Instagram, че вече е купила подаръци за близнаците, които актьорът и адвокатката очакват.

Ранди Гербер, съпругът на Синди, и Джордж Клуни са собственици на марката текила Casamigos, която очевидно е послужила за вдъхновение на Крауфорд. Тя позира с две бебешки бодита, на които е изписано “Casa” и “Migos”, съответно с розово и синьо, тъй като семейството очаква момче и момиче. “Хей, Ранди Гербер, мисля, че открих перфектните подаръци за Клуни,” пише тя под снимките.

Очевидно Крауфорд е решила да се пошегува с актьора, който само преди няколко дни разкри, че Амал е наложила вето на някои от неговите предложения за имена на децата. “Съпругата ми казва, че не мога да ги кръстя Каса и Амигос,” сподели той пред Entertainment Tonight. “Това е единственото нещо, което ми е забранено. Просто ми мина през ума. Както знаете, това е семейният бизнес!”

Близнаците на Джордж и Амал трябва да се появят на бял свят през юни. Това ще са първите деца за известната двойка и двамата не крият колко се вълнуват от факта, че им предстои да станат родители. “Страшно щастливи сме. Чака ни голямо приключение,” заяви наскоро Клуни.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !