Люси Иларионов пак стана шишко

03.04.2017 11:27 | Видян 2819 пъти

Люси Иларионов пак стана шишко

Люси Иларионов май няма да успее да изпълни целта си – да  отслабне до 80 кила и да заприлича на манекен. Режисьорът, който през 2016-а се подложи на операция за  отстраняване на част  от стомаха и започна ударно да сваля тлъстини, напоследък е зациклил в борбата си с наднорменото тегло.  От няколко месеца насам не се наблюдава никаква промяна в осанката му.

Във вторник следобед авторът на десетки чалга клипове паркира джипа си на централната столична улица „Иван Асен II”. Щом излезе  от беемвето, Люси се запъти към сервиз за смартфони, а приятелката му Ани Хоанг и миниатюрното й кученце останаха да го чакат в колата.

„Това не е ли онзи от „ВИП Брадър”, дете уж почна да отслабва? Ами че той си е пак същият!”, одумаха крачещия по улицата режисьор две жени на средна възраст. Те не пропуснаха да  отбележат, че Иларионов и сега си има голямо шкембе, а баджаците му са като на сумист. „Само в лицето сякаш се е попроменил – вече не е толкова бузест”, изкоментираха дамите.

След като Люси остави повредения си телефон за ремонт, помаха в посока към джипа си. Ани Хоанг забеляза жеста, скочи пъргаво от всъдехода и закрачи към любимия си мъж. После певицата и режисьорът се  отправиха пеш към намиращия се недалеч офис на фирма Пайнер, пише Уикенд. Във фолк средите се коментира, че Иларионов е спрял да слабее по вина на Моника Валериева. Стресиран  отсъдебн ото дело, което моделката е завела срещу него, бившият вокалист на група „Ър Даун” започнал  отново да се храни неконтролируемо, нищо че вече бил само с половин стомах.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !