Спас Делев с нова любов

31.03.2017 12:42 | Видян 1572 пъти

Спас Делев с нова любов

С чисто ново гадже си ляга най-нашумялата звезда на националния отбор по футбол Спас Делев. Нападателят отново е влюбен и това очевидно му се отразява добре на формата му на терена.

Нисичкият талант от село Ключ близо година делеше кревата с Мис Стара Загора 2012 Стела Колева. Силиконовата красавица му е била шута преди известно време. Тя е сред най-популярните бръмчалки в града. За Стела се знае, че е една от най-големите конкурентки на фолкаджийката Мария за силиконови джуки №1 в страната.

Двамата със Спас се запознават през 2015 година, когато голмайсторът носи екипа на "Берое". Колева е върла почитателка на местния клуб и често може да бъде видяна на трибуните. За нея не представлявало особена трудност да завърти главата на Делев. Докато бяха двойка, футболистът използваше всяка почивка, за да води любимата на екзотични и скъпи курорти по света.

Той успя да я заведе и в родното си село, за да я запознае с родителите си. Стела била впечатлена, че Спас е обзавел абсолютно всичко с марката "Версаче", на която е луд почитател. Двамата дори се въргаляли в чаршафи, на които било изобразено марковото лого.

Не е ясно поради каква причина Стела и Спас са разтурили отношения. За бързака от Ключ се знае, че винаги е бил голям женкар и не се задържа дълго при една. Самата Стела обаче също не е "безопасна игла". Преди известно време тя бе пребита с метална тръба от своя доскорошна приятелка. Твърди се, че кървавото меле е станало заради откраднат мъж.

Спас Делев е покрил напълно сегашното си гадже. България Днес успя да се сдобие с тяхна обща снимка. За разлика от предишната му бамбина настоящото момиче до футболиста е съвсем скромно и с естествен чар. Нападателят е решил най-накрая да създаде сериозна връзка. Най-дълго време Делев прекара с юношеската си любов Стефани Чергова. След това през леглото му мина и чаровната фенка на "Левски" Аксения, заради която Спас отказа трансфер в Русия.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !