ГДБОП души около Веско Маринов

29.03.2017 16:32 | Видян 2163 пъти

ГДБОП души около Веско Маринов

Пече се нов скандал около естрадното величие Веселин Маринов! Бардът от Полски Тръмбеш е попаднал на мушката на ГДБОП - полицейската структура, която се занимава с борба с организираната престъпност. Певецът не е цел на антимафиотите, а цъфнал в секретна разработка покрай негов близък приятел, пише pik.bg.

На 12 януари тази година при операция на ГДБОП и специализирана прокуратура са били арестувани за корупция трима висши митничари от Варна. При обиск в домовете им е била открита внушителната сума от 1 млн. лева - пари от рекет над търговци.

По време на разследването със специални разузнавателни средства са били записани шокиращи разговори на съдии, прокурори, адвокати и полицаи от Варна, в които са се обсъждали сенчести схеми.

Особено интересно оперативно лице бил адвокат Иван Кръстев. Проверят се данни за смущаващи обвързаности на юриста и съдии от Варна и региона, както и възможност да влияе на решенията им, пише столичен седмичник.

Самочувствието на варненеца идвало и от близкото му приятелство с Веселин Маринов. По време на разследването на антимафиотите били засечени десетки контакти между двамата в кантората на Кръстев в морската столица.

Когато Маринов влизал там в специална стаичка, оставял връхните си дрехи и телефони извън нея, като превантивна мярка против подслушване. Самият офис бил натъпкан със заглушители.

Същият Иван Кръстев се грижи и за юридитеческите дела на Веселина Пеева - любовницата на Веско от Добрич.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !