Саманта поема големите топки на Скалата

23.03.2017 17:05 | Видян 1909 пъти

Саманта поема големите топки на Скалата

Моделката на сп. „Спортс илюстрейтид“ и мускулестият актьор излизат на забавен спортен дуел, при който красавицата трябва да гони топките, подадени й от Дуейн Джонсън.

Курдисана на 15-сантиметрови токове, манекенката подскача край Скалата и успешно отблъсква летящата към нея надуваема играчка с размер на трактор. 26-годишната красавица играе по бански, но не се възползва от случая да се топне в океана след веселия ангажимент.
Нетипичната фотосесия събира голяма тълпа сеирджии на плажа Венис в Лос Анджелис.

В последно време Скалата и други актьори от римейка на „Спасители на плажа“ редовно участват в подобни плажни демонстрации. Зрителите с най-голямо нетърпение очакват подобна изява и на секс бомбата Кели Рорбах, която замества Памела Андерсън във филма. Сочната Кели предстои да облече прословутия червен бански, който е преправян над десет пъти, преди да бъде одобрен.

Самата тя разкрива, че участва в новия дизайн на работната униформа на филмовите спасители, а целият процес отнема около месец. Най-накрая, когато модерният вариант вече е готов, двамата със Скалата го представят на специално плажно шоу.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !