Ванга родила тайно син

14.03.2017 11:06 | Видян 4148 пъти

 Ванга родила тайно син

Руската телевизия Рен излъчи поредния филм за Ванга със сензационни твърдения. Провокативната лента представя млад мъж с тъмни очила и външност на фитнес инструктор като таен внук на пророчицата, на име Лурис. Мъжът не сваля тъмните си очила, докато говори пред камера, а създателите на филма го представиха като син на момчето, което Вангелия Гущерова родила на 17 години от първата си любов в интернетаза за слепи в сръбския град Земун, споделя Таблоид. Филмът е скандален и по друга линия - заклеймява Ванга като зла магьосница, която използва тъмни сили с единствената цел да забогатява.

Представеният от руската телевизия млад мъж за таен внук на Ванга разказва: "Баща си почти не помня. Той изчезна, когато бях на 5г. Веднъж сънувах сън. В него сляпа жена ми даде адрес в България. След време отидох на този адрес и видях същата сляпа жена, която ми се присъни. Пуснаха ме при нея, без да чакам. Щом докосна ръката ми, разбрах, че сме близки роднини".

Представеният като внук на Ванга израства във Франция, където толкова иска да отиде баба му. На нея това не ѝ се удава. Казва, че баща му оцелява в България по време на Втората световна война, после отива във Франция и дава сина си в пансион. Лурис споделя, че всичко, което е постигнал в живота е благодарение на баба му.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !