Ритон закъсаха на летище в Истанбул

09.03.2017 17:59 | Видян 1364 пъти

Ритон закъсаха на летище в Истанбул

Катя и Здравко изпуснаха полета си, но закъсняха само с 45 минути за концерт пред дипломати.

В заложници на лошото време в Истанбул се превърнаха Катя и Здравко от „Ритон”. На път за Катар, където дуетът имаше планиран концерт пред българската общност за националния ни празник, те изпуснали полета за Доха. Гъста мъгла над летище „Ататюрк” забавила самолета с редовния полет Истанбул-София, което пък отложило с 2 часа излитането му в обратна посока. Така изпълнителите на „Джалма” не успели да се чекират и да се качат на борда. След 12 часа среднощен престой те поели към арабската страна и пристигнали с едва 45 минути след фиксираното време за старта на шоуто им в 6-звезден хотел. Купонът с хитовете на най-стабилното семейство в бг попа продъжлил над 2 часа, а специално за случая Катя дефилирала с тоалет в ориенталски стил в черно със златисти орнаменти.

"36 часа не спахме. След тази летищна драма, съм се зарекъл, че повече аз на самолет няма да се кача, вече в чужбина - единствено с колата.”, зарече се Здравко. „Гордеем се с уважението, което бе демонстрирано към България от всички дипломатически мисии и от Катарското правителство. Впечатлени сме от посланика ни Метин Казак, неговата съпруга, консула Владимир Доровски и техния екип заради всичко, което правят за издигане авторитета на страната ни. Пътували сме много по света през последните 40 години, но толкова отговорни радетели за Българското срещнахме за първи път!”, обясни той.

Тази година е юбилейна за изпълнителите, които си живеят „спокойно, задружно и кротко” - те ще полеят 40 под светлините на прожекторите.

„Живот и здраве скоро ще обявим датата за концерта, с който ще отбележим повода. Имаме планирани и още няколко пътувания, но за това ще разказвам като му дойде времето.”, каза за „Монитор” Катя.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !