Антонио Бандерас снима в Сапарева баня

09.03.2017 11:49 | Видян 1842 пъти

Антонио Бандерас снима в Сапарева баня

Холивудската звезда Антонио Бандерас се влюби в Сапарева баня, където се очаква съвсем скоро да започнат снимки на новия му филм, предава Монитор. „Разбрахме за идването на звездата по време на браншова среща за туризма, която се проведе в Дупница. Тогава лично Николина Ангелкова ни обяви новината, че именно Бандерас е посетил курортната община“, коментираха от общинската администрация в града. Точно кога е идвал не стана ясно, но е бил изключително очарован от града. В Сапарева баня се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан. „Природните богатства, климат и местоположение на общината са предпоставка освен за туризъм и за привличането на такива холивудски звезди“, хвалят се още от общината.

„Доколкото знаем са оглеждали някакъв терен за снимки, но кой точно така и не ни казаха. Все още не е ясно и каква ще бъде продукцията, но от няколко дни всички говорят за това и го очакват съвсем скоро в Сапарева баня“, коментираха още очаровани жители градчето.

В края на миналата година пък започнаха снимки и на американски екшън край Дупница, чийто режисьор е Роб Коен, направил кинохитовете „Бързи и яростни“ и „Трите хикса“. Тогава заради каскадите беше затворен за по 12 часа дневно главен път Е-79 между селата Дяково и Тополница.

В рамките на 4 дни се снима екшън сцена между два автомобила в яростна гонка по главния път. Разбра се, че по нареждане на режисьора Роб Коен всичко беше запазено в пълна тайна.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !