Адел: Дреме ми какво мислите за роклята ми

07.03.2017 09:49 | Видян 1411 пъти

Адел: Дреме ми какво мислите за роклята ми

Адел отнесе 5 статуетки на наградите Грами тази година и докато похвалите за невероятният ѝ талант продължават, фигурата ѝ все още търпи критики, пише tialoto. На събитието британската звезда се появи с дълга зелена рокля на Givenchy и бе сравнена с любимата на анимационния герой Шрек – Фиона. Каква беше реакцията на 28-годишната певица?

„Получих роклята преди наградите, облякох я на събитието и всички казаха, че изглеждам като Фиона от Шрек. Не ми дреме! Това е Givenchy Couture, да говорят каквото си искат. Тренирах упорито – по два пъти на ден, за да вляза в тази рокля! Очевидно съм едра дама, която обича да си хапва, но се потрудих да вляза в роклята, която беше прекалено тясна“, сподели британката, цитирана от Female First.

Въпреки комичните сравнения, Адел успя да спечели внимание и овации на наградите не с бройката на статуетките, които прибра, а с това, че дари половината си награда на Бионсе. Младата майка бе отличена за певицата с „най-добър поп албум“, но изглежда тя бе на друго мнение и публично счупи статуетката на две като в прочувствена реч заяви, че призът е трябвало да отиде у американската ѝ колежка за албума ѝ „Lemonade“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !