Милица Гладнишка като Моника Белучи

02.03.2017 13:12 | Видян 3329 пъти

Милица Гладнишка като Моника Белучи

Актриса, певица и ментор в шоуто "Като две капки вода", а от два дни и двойник на най-страстната европейска киноикона Моника Белучи. Това е Милица Гладнишка, която има зашеметяваща корица на мартенското издание на списание "Ева".

Тя пресъздава известната фотосесия на италианката от май 2012-а. На нея е облечена в секси ретро бански и държи цвете в едната си ръка. Милица си позволява лека ирония в новата си фотосесия, като вместо цвете държи кексче. "Господи, каква жена", така спонтанно възкликнахме всички на фотосесия, коментират от екипа.

В серията, вдъхновена от преобразяванията в "Като две капки вода", Милица е трябвало да изиграе още Мадона и Синди Крауфорд, предава ПИК. Тя приема предизвикателството, защото вярва, че красотата не е в мерките, а е завладяващ чар, сърце и дух, талант и дребни несъвършенства, които изграждат личността.

Шоуто започна в понеделник. Йорданка Христова, Виктор Калев и Димитър Ковачев-Фънки са новото жури. Към вече известните участници Миро, ДесиСлава, София Джамджиева, Ваня Джаферович, Люси Дяковска, Башар Рахал, Михаела Маринова се присъедини и Костадин Георгиев-Коцето Калки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !