Смени жената - нов прочит на българското семейство

02.03.2017 12:58 | Видян 2107 пъти

Смени жената - нов прочит на българското семейство

Един от най-забавните, драматични и завладяващи риалити формати по света – “Wife Swap”, направи своя дебют на 1 март от 21:00 часа по bTV. Първата размяна на съпруги –тази в семействата Граматикови и Къневи, бе проследена от близо 1 300 000 от аудиторията, а пикът на зрителски интерес е малко след стата на предаването в 21.14ч., когато броят на зрителите достига почти 1 400 000 души.  

В първи епизод на „Смени жената” своите места размениха две коренно различни по произход, дух, възпитание, образование и манталитет съпруги. Ирина Граматикова е еманципирана градска жена със собствен бизнес. Тя отива в дома на Къневи, които водят коренно различен живот от този на нейното семейство. „Отидох в едно патриархално семейство, където хората живеят по съвсем друг начин. Бях шокирана. След участието си оцених това, което имам. Това, че мъжът ми ме подкрепя и ме оставя да се развивам, това, че сме единни в задълженията и отговорностите”, признава госпожа Граматикова. Семейство Къневи, с които се размениха, живеят в малко населено място. Габриела не работи, няма социален живот, единствената грижа, която има, е за семейството и децата, но въпреки това е щастлива.

“Бях шокирана, че Габриела се представя за слугиня и домакиня. Според мен задълженията в едно семейство трябва да бъдат разпределени между съпрузите. Хубаво е един мъж да помага на жената, а така ще им остава повече време и за тях самите”, споделя след участието си Ирина пред погледа на 42,7% от активните зрители. „Ирина води живот на 18 годишно момиче, което за майка на три деца, според мен е егоистично. Тя трябва да обръща повече внимание на децата си” казва пък Габриела, чието представяне в предаването е проследено от 46,2% от младите зрители.

Кастингите за „Смени жената” по bTV продължават. Повече информация можете да намерите в сайта на шоуто.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Смени жената тръгва в ефир

Честваме 102 г Радой Ралин

“Кой постъпва честно, не живее лесно. Кой излезе прав,...

Прокопиев и кръгът Капитал управляват...

За секретар на столичната администрация е назначена...

Няма коментари към тази новина !