Венци Венц работи за бебе

02.03.2017 10:22 | Видян 1614 пъти

Венци Венц работи за бебе

Венци Венц предложи брак на приятелката си Пепи, която е бивша адреналинка, на върха на Айфеловата кула в Париж два месеца преди Нова година. Той не иска да издава кога ще е сватбата, но би поканил Павел за кум, дори двамата са се шегували по темата.

„Ще му се разсърдя, ако има друг кум. Даже вече имам реч“, показа готовност Павел пред сп. Love style. Той обаче не смята да последва колегата си и да предложи брак на приятелката си – певицата Михаела Филева, с която са заедно от две години и половина.

„Не съм притиснат от нещо, за да се женя. Всичко ще си стане естествено. Венци, между другото, го реши два дни преди да заминем за Париж. Нямаше време да избира пръстен, дори се наложи брат му да се заеме с тази задача. Така че тези неща стават ненадейно, но щом сме заедно с Михаела, значи тя притежава всичко, което съм си представял и искал в една жена като качества“, казва още Павел. Той все още не се чувства готов да стане баща, за разлика от Венци Венц, който вече работи по въпроса с годеницата си.

Двамата рапъри разкриват, че се запознали на един покрив точно както Супермен и Батман. „Бяхме няколко часа в пълна тъмница с още десетина човека, от които Венци вземаше най-голямо участие. После се срещнахме на светло и вече видях, че е татуиран. Той пишеше стихове, а аз правех музика. Казах му за едно проектче и след два дни той вече беше в студиото ми“, разкрива Павел. По това време Венци работел като маркетинг мениджър, с което се занимава и до днес, а Павел с музика и учил във Военноморското училище във Варна, но се отказал.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !