Мика Стоичкова показа порасналата Миа

28.02.2017 14:59 | Видян 2204 пъти

Мика Стоичкова показа порасналата Миа

Мика Стоичкова показа вече порасналата си дъщеричка Миа, която се появи на бял свят миналия септември.

“Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те Миа!”, написа младата майка при появата на нейната принцеса.

Сега дъщерята на Камата реши да отбележи петте месеца от раждането на малкото си момиченце с очарователна снимка, която сподели в социалните мрежи. “Всички пожелаваме честити 5 месеца на това малко слънчево личице! Тя е една малка звезда и всички, които я познават, са благословени да усещат невероятната й малка енергия!”

От кадъра е видно, че малката Миа е едно щастливо и добре гледано бебе, което не спира да се усмихва и да разтопява близките си с тази усмивка. Младата майка е добавила и снимка на отпечатъка от малката ръчичка на момиченцето.

Това е първата рожба за Мика и нейната половинка Айкут, както и първо внуче в рода Стоичкови. По-рано през миналата година двамата се ожениха тайно, а запознати разкриха, че те възнамеряват да направят и голяма сватба. Сестрата на Мика – Христина, пък се омъжи миналото лято на пищна церемония в Правец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Няма коментари към тази новина !