Ромина спретна парти за ЧРД на бебе Антонио

23.02.2017 15:39 | Видян 1961 пъти

Ромина спретна парти за ЧРД на бебе Антонио

Ромина Тасевска повече от успешно се преквалифицира от миска в топ майка за пример. Красавицата и футболна съпруга от близо две години живее в Тайланд. Там нейният Дарко играе в местен клуб. Там се роди и третото й дете Антонио. А преди дни, на 15 февруари, семейството отбеляза първия му рожден ден.

Мама и тате, заедно с по-големите им деца Давид и Дария, създадоха незабравим празник за най-малкия член на семейството. Красавицата Рoмина за пореден път доказа, че не е жертва на суетата. Tя позира, обградена от децата си, по домашно облекло, но с най-сияещата усмивка! Определено фотосите й са доказателство кои са най-ценностните неща в живота и че със сигурност не са материалните.

Освен семейство Тасевски, на рождения ден на Антонио са присъствали и други майки с деца. Явно миската е успяла да завърже приятелства по време на престоя си в тайландската столица. Тя е изненадала гостите с домашно приготвени вкусотии, а те са затрупали рожденика с подаръци, пише LoveStyle. А първият рожден ден на Антонио накара Ромина да направи равносметка на бурното си майчинство. Тя определя най-малкото си дете като "най-дебелото бебче", но и като най-бързо развиващото се. Той се е научил да гука и да ходи по-бързо от кака си и батко си. Освен това е започнал да си се заиграва сам и дори да се преструва, че плаче, за да му обърнеш внимание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !