Имани пак у нас през юни

23.02.2017 14:02 | Видян 1084 пъти

Имани пак у нас през юни

Имани, френската соул дива от африкански произход, ще изнесе концерт в Благоевград  във втория ден на фестивала за съвременна музика "Франкофоли", който ще се проведе в града на 16 и 17 юни т.г. Имани ще се качи на сцена на 17 юни, а до края на март ще бъдат обявени и останалите участници в тазгодишното музикално събитие.  И тази година вторият ден на "Франкофоли" е обявен с вход свободен за всички жители и гости на града.
До момента в двете му издания се включиха едни от най-популярните по света френски артисти, сред които ZAZ, Нувел Ваг, Джипси кингс, Патрисия Каас, DJ Боб Синклер и събраха 25 000 души публика. Специално за Фракофоли в града пристигнаха фенове от България и чужбина, а хотелите с обща леглова база около 7000 места, бяха с пълна заетост седмици преди датите на провеждането му.
Една от изненадите на фестивала тази година е и новото място на провеждането му. Отново на открито, за първи път огромната сцена ще бъде построена на мястото на бившите казарми в Благоевград, с което общината ще представи и най-новата локация в България за културни събития.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !