Майката на Крисия: Няма силикон, не е кифла!

22.02.2017 13:57 | Видян 2621 пъти

Майката на Крисия: Няма силикон, не е кифла!

Малката певица Крисия няма силикон и не си е поставяла хиалурон в устните, предава ПИК. Това категорично обяви Ангелина Попова, майка на изпълнителката, цитирана от столичен ежедневник. Но дали е така. Снимките преди и сега показват друго - разликата е огромна.

Надигна се публично възмущение,  след като се появиха снимки, на които Крисия е гримирана и с дълги нокти. Всъщност историята се повтаря - така се разви и певицата Грахич при Слави Трифонов - устни, гърди, тунинг отвсякъде и да живее чалгата.

"Безумно е да се твърди, че дъщеря ми си слага силикон, хиалурон или изобщо е минала някаква интервенция. Няма родител, който ще позволи нещо подобно да се случи с 12-годишното му дете", заяви Попова. Майката на малката певица обясни и защо Крисия е с грим и дълги нокти. "В момента сред връстниците й изключително голям хит е приложението за телефоните за мюзикъли. Всяко дете прави кратко представление на фона музика и го записва на клипче. Условието е децата да се подготвят предварително, като си направят прическа или си измислят някакъв грим. Криси не е кифла или разглезено момиченце, тя просто се вълнува от модерните влечения на децата на нейната възраст", добави Ангелина. Тя обясни, че по рождение Крисия има големи устни и дори и в бъдеще няма да има нужда от разкрасителни интервенции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !