Сиара разкри пола на бъдещото си дете

20.02.2017 17:49 | Видян 1827 пъти | Гласували 1

Сиара разкри пола на бъдещото си дете

Сиара разкри какъв ще е пола на бебето, което очаква да се появи всеки момент. Певицата издаде щастливата новина в социланите мрежи. “Синьото е един от любимите ми цветове”, пише поп дивата под кадър, на който показва вече наедрялото си коремче. “Очаквате момче?”, запитаха я феновете, но тя замълча.

31-годишната звезда е бременна с първото си дете от съпруга й Ръсел Уилсън, с когото сключиха брак миналата година. Тя вече има едно момченце – двугодишният Фючър Захир, синът й от рапъра Фючър.

Сиара и Уилсън се ожениха миналото лято на приказна церемония в средновековен замък в Англия през юли миналата година. Тя обяви своята бременност през октомври. Този месец приближен до двойката обяви пред E! News, че двойката вече “знае пола на бебето”, но засега предпочита да го държи в тайна.

Още през декември феновете на звездата предположиха, че тя ще си има още един син, след като сподели кадър на чифт поръчкови маратонки в неоново зелено, сребърно и морско синьо. Засега звездата не коментира открито темата.

missbloom

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !