Пепа Секса: „Продуцентите ми казват: „Добра певица си, но вече само с пеене не става!”

09.01.2009 17:30 | Видян 13458 пъти | Гласували 3

Пепа Секса: „Продуцентите ми казват: „Добра певица си, но вече само с пеене не става!”

Тази събота 10 януари от 22:00 часа телевизионният таблоид „Горещо” ще зарадва зрителите си с едно много откровено интервю на Влади Ампов-Графа, за когото изминалата година бе много успешна – освен, че отпразнува невероятните за възрастта си двадесет години на сцената, един от най-желаните ергени се ожени за приятелката си Мария. „Аз много обичам Мария и още от самото начало чувствах, че това е моят човек, моето момиче и просто й предложих!” – признава Графа. За пръв път в студиото на „Горещо” Влади Ампов разкрива радостната новина, че ще става баща. Вслушвайки се в изключително изострената си в момента интуиция и водена от майчинските си инстинкти, водещата успя да накара Графа да признае факта, че съпругата му Мария също очаква дете. Интервюто с Графа бе заснето на 17 декември 2008 година, но не бе излъчено в събота (20 декември), тъй като Влади Ампов и ПР-ката му помолиха екипа ни новината да не бъде разпространявана преди края на годината. Въпреки, че тази информация бе публикувана в светско списание, зрителите на „Горещо” ще станат свидетели на първото публично обявяване на новината и ще видят по какъв начин Венета Райкова стигна до извода, че двамата чакат дете.

Зрителите ще научат и много интересни факти от личния и професионалния живот на култовата фолк-певица Пепа Секса, на която след раздялата си с бащата на дъщеря й – собственик на известно фолк заведение – й се налага да потърси правата на детето си в съда, тъй като той отказва да плаща издръжка.
„От кръчмата си почнах и пак в кръчмата ще свърша – за мен това не е проблем!” – заявява Пепа и признава, че няма много издадени албуми и никога не е претендирала да е звезда, защото не е искала с цената на всичко да постига успехите си. Изпълнителката на „Синя прашка” твърди, че за да може една фолк певица да издава по един албум годишно, задължително й се налага да преспи с някой. „Продуцентите ми казват: „Добра певица си, но вече само с пеене не става!” – заявява Пепа Секса пред камерите на „Горещо”. - „Приятелки в поп фолка нямам!... Най-неприятна от нашата фирма ми е „Тодора”, понеже знам по какъв начин звездее и как е станала мега звезда!” Пепа съветва младите момичета, които взимат пример от фолк певиците, да не си мислят, че шоубизнесът е нещо прекрасно и не е само сияние, блясък и пари: „Вече едва ли не трябва да си любовница на шефа, да имаш богат баща, богат батко, богат любовник или с тоя и оня за клипче да преспиваш – ако може по-наедро!”

Тежала ли е на Графа известността на родителите му? Каква е връзката му с Цеци Красимирова и какъв е бил любовния му роман с Вики от „Мастило”? Защо изпълнителката на „Синя прашка” предпочита да пее по кръчмите в чужбина, а да не е звезда в България? Всичко това само в „Горещо”, събота, 10 януари 2009г., от 22:00 по Нова телевизия. И още: прогнозите на личната ясновидка на Берлускони Теодора Стефанова за политиката, престъпността, международното положение, за Европейския съюз и Русия и за българския спорт през 2009 година.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !