Зуека пръснал 50 бона за сватбата с Ани

20.02.2017 11:41 | Видян 2175 пъти | Гласували 1

Зуека пръснал 50 бона за сватбата с Ани

Прескъпо излезе на Васил Василев-Зуека да чуе заветното „да” от устата на любимата си Ани Вичева. Режисьорката най-после стана законна жена на доста по-възрастния от нея актьор, с когото дели живота си повече от 10 години. Зуека настоял неговата любима да получи това, което заслужава, а именно приказна сватба. Актьорът се заел да организира в пълна тайна сватбата и гарантирал, че тя няма да лъсне в пресата.

Той лично избрал мястото за тържеството и пръснал над 50 бона, за да бъде всичко като в приказките. В солидната сума влизал и подаръкът за булката, който накарал всички дами на сватбата да й завидят – диамантена огърлица, правена по поръчка за Ани.

Зуека поканил над 200 близки приятели и колеги с уговорката, че никой няма да коментира каквото и да било за сватбата преди тържеството, както и да прави снимки или клипове по време на събитието.

В крайна сметка, тайната бе запазена почти до края и едва дни преди събитието кумът Димитър Рачков разкри, че церемонията предстои, а той и Мария Игнатова ще са кумове. Нито датата обаче, нито други подробности станаха известни преди заветния ден. Единствените издънки бяха, след като тържеството вече бе започнало. Тогава няколко прочути гости пуснаха свои снимки във „Фейсбук” и съобщиха, че са на сватбата на Зуека и Ани. Никой обаче не наруши забраната на младоженците и не си позволи да ги снима, пише ПИк.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !