Удариха черен печат на МЕГЗ в Косово

17.02.2017 13:13 | Видян 1596 пъти

Удариха черен печат на МЕГЗ в Косово

 Ако досега ви се е струвало, че животът на топ-дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която винаги успява да се забърка в нещо, е като филм, то още нищо не сте видели. Последната новина около даровитото миньонче е че вчера е получила черен печат, със забрана да влиза в Косово. Каканашева постна своя снимка в социалните мрежи, на която е видимо разстроена със статус :

"Кога ще свърши този ден ... 4 часа по-късно и черен печат за Косово"

Веднага започнаха шушукания по темата, за това  какво точно се е случило, за да се стигне до тази забрана. Според запознати Мегз е прекарала на границата няколко часа и е получила черен печат на излизане от Косово.

Само преди ден Каканашева била по работа в Румъния, но непланувано тръгнала за Косово. Мегз не обърнала внимание, че не носи международния си паспорт със себе си и първоначално не се и наложило, защото влязла в страната придружена от местни, с политически статут. Говори се, че дизайнерката е близка приятелка на по-малкия син на премиера на Косово Иса Мустафа, с когото я запознал приятеля й. В суматохата никой не обърнал внимание, че Мегз е само с лична карта. Не така обаче стояли нещата на връщане, когато дизайнерката вече била сама, в личния си автомобил. Докато  успее да се обади на който и да е от познатите си, че не открива паспорта си, вече имала забрана да посещава страната за 3 месеца.

Първата ни дизайнерка била много разстроена, защото виждала голям потенциал, в гладния след войната пазар в Косово и сега щяло да й се наложи да почака доста или да работи дистанционно. Говори се още, че причините далеч не са само работни и че всъщност тайна любов дърпала фаталното миньонче често на "работни" срещи извън България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !