Том Круз и Кейти Холмс възобновиха отношенията си

16.02.2017 14:23 | Видян 3690 пъти

Том Круз и Кейти Холмс възобновиха отношенията си

Изненадващо Кейти Холмс и Том Круз са възобновили комуникацията, след като в последните 5 години общуваха единствено чрез своите адвокати.

Двамата се разведоха драматично през 2012 година, а най-потърпевша бе тяхната дъщеря Сури, която не е виждала своя баща в последните години. Според запознати сциентоложката църква, към която принадлежи актьорът, настоявала той да преустанови контакт със своето дете. Това още повече нагнети отношенията между Кейти и Том.

Холмс обаче зарови томахавката и първа се обади на бившия си съпруг. Причина за това е смъртта на неговата майка, която издъхна преди броени дни.

“Кейти се свърза с Том, за да изрази съболезнованията си. Той е съкрушен от загубата на майка си. Те бяха много близки и той страда дълбоко. Той се държи и оценява подкрепата на приятелите си и на семейството си в този труден за него момент”, коментира близък до актьора.

Том и Кейти бяха заедно в продължение на седем години и имат дъщеря. В името на любовта актрисата дори пожертва собствената си кариера. През 2012 г. Холмс съвсем изненадващо подаде молба за развод и се премести да живее в Ню Йорк. Тя успя да си издейства и еднолично попечителство над дъщеря им.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !