Бионсе спира да пее след Грами

16.02.2017 13:13 | Видян 1446 пъти

Бионсе спира да пее след Грами

Бионсе за пореден път се оказа най-голямата атракция на наградите „Грами“, след като направи запомнящо се изпълнение на сцената с холограми, които показаха разголения ѝ наедрял корем, пише tialoto. Дивата сподели, че ще става майка седмица преди събитието и избра именно сцената на наградите да демонстрира промените в тялото си. Уви, феновете може да превъртат отново и отново въпросното видео, защото скоро няма да може да я видят пак. Певицата е решила да се скрие напълно от медиите, докато не роди.

„Бионсе контролира имиджа си по-ревностно от всеки друг артист. Тя смята да се покрие след наградите „Грами“, докато роди близнаците. Би показа на света как изглежда в напреднала бременност и това са единствените кадри, които ще запечатат този момент. Бременността е трудно нещо, още повече когато очакваш не едно, а две“, разкри източник пред RadarOnline.

Малко преди впечатляващото си живо изпълнение дивата качи в Инстаграм серия свои снимки в по-оскъдно облекло, на които се виждат в детайли извивките ѝ. С това обаче се изчерпва снимковият материал до появата на близнаците, категорични са от обкръжението на 35-годишната звезда.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !