Елена Петрова и Кирил Ефремов са съпрузи по NOVA

15.02.2017 11:05 | Видян 1263 пъти

Елена Петрова и Кирил Ефремов са съпрузи по NOVA

Елена Петрова и Кирил Ефремов ще бъдат главните герои Лили и Христо в новия сериал „Ние, нашите и вашите“, който ще стартира съвсем скоро по NOVA.

„Моят герой Христо е обикновено момче, влюбено в ученическата си любов. Христо има трима сина, с много различни харектери – някои от тях слушат, други не. Общо взето ние сме една много весела компания“ – така Кирил обобщава своя герой Христо и допълва, че къща, пълна с много деца, винаги е била неговата голяма мечта.

„Ние сме едно много симпатично семейство. Моята героиня е отговорна, силна и романтична жена с много мечти“ – споделя актрисата Елена Петрова за своята Лили и признава, че с нея колкото си приличат, толкова се и различават, но именно в това е предизвикателството на ролята. „Възможността да си дадеш втори шанс в живота не се случва много често, а това е един сериал за възможностите, отговорностите и шанса да започнеш всичко отначало, когато ти се струва, че това е невъзможно. Поредицата засяга и смелостта да преоткриеш една стара любов и да се събереш да живееш с човек, всеки със своите деца. Всичко това е предпоставка за много симпатични, комични, драматични и най-вече истински истории, добавя Елена. Според нея първия път, когато човек пристъпва към брак, той търси съвършенство и романтика. Вторият път си дава шанс, търси истината, защото вече е осъзнал какво иска в живота, какво търси, от какво има нужда, какво е готов да даде и оценява това, което получава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !