Хърмаяни е жена на годината

14.02.2017 13:37 | Видян 1212 пъти

Хърмаяни е жена на годината

Избраха "Жена на годината" на церемония, състоялата се в Лондон. Наградите са на списание "Ел", съобщи Контактмюзик. С приза се окичи британската актриса Ема Уотсън, прочула се с ролята на Хърмаяни Грейнджър във филмовата поредица за приключенията на Хари Потър. 26-годишната актриса, чиито почитатели скоро ще я видят в игралната версия на "Красавицата и Звяра", впечатли присъстващите и наблюдателите с дълга бяла рокля без презрамки, осеяна с приказни илюстрации.

Приемайки отличието си, присъдено за хуманитарната й дейност, Ема Уотсън сподели: "Не съм сигурна, че заслужавам тази награда, но за мен е чест да я получа". Актрисата допълни, че за нея е сбъдната мечта призът да й бъде връчен от журналистката и феминистка Кейтлин Моран, на която е почитателка от години.

Сред останалите призьори са Кристофър Бейли за британска марка на годината, Ердем - британски дизайнер на годината, Дебора Хари - стилна икона на годината, Саша Лейн - актьорски пробив на годината, Ким Елъри - изгряващ дизайнер, Риз Ахмед - актьор на годината, Дамарис Годри - модел на годината, Кристин енд дъ Куинс - албум на годината, Симон Жакмю – с награда "Изборът на модните редактори". 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !