Том Джоунс отрече за Пресила Пресли

10.02.2017 17:38 | Видян 2109 пъти

Том Джоунс отрече за Пресила Пресли

Говорител на Том Джоунс опроверга новината, че уелският певец има любовна връзка с Присила Пресли - бившата съпруга на покойния Крал на рока Елвис Пресли, пише dir.bg. Ден след като публикациите за романса между Джоунс, който овдовя през април миналата година, и Пресли се появиха в медиите, говорител на изпълнителя заяви за сп. "Пийпъл", че отношенията помежду им са "чисто платонични".

Според изявлението "Том Джоунс и Присила Пресли се познават от дълги години и не са нищо повече от добри приятели. Те са част от по-голяма социална група, за чиито представители не е необичайно да се срещат на вечеря".

Слуховете, че между 76-годишния Джоунс и 71-годишната Пресли са припламнали искрите на любовта след дългогодишно приятелство, бяха породени именно от нееднократните им срещи през последните месеци, припомня БТА. За последен път те бяха забелязани на вечеря в луксозен ресторант в Холивуд през януари.

Том Джоунс е бил близък приятел с Елвис Пресли и е прекарвал доста време с него и съпругата му Присила в края на 60-те и през 70-те години на миналия век. В трудното за него време след смъртта на съпругата му Линда през април миналата година, Джоунс е получил подкрепа от Присила Пресли.

Запитан преди време за отношенията си с бившата жена на Елвис, певецът сподели: "С нея сме приятели от дълго време. Тя е прекрасна дама. Чувствам се добре, когато се виждаме".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !