Бандерас сменил 38 костюма в Бояна

10.02.2017 11:54 | Видян 2077 пъти

Бандерас сменил 38 костюма в Бояна

Общо 38 костюма е сменил Антонио Бандерас за филма „Стоик“, който снима у нас. Актьорът, който е влюбен в звука на българската гайда и гостоприемството на нашенци, прекара няколко месеца в полите на Витоша. Един камион бил пълен само с одеждите и реквизита на героя му -адвокат, търсещ справедливост за избитото семейство. Те обхващали различните периоди от живота му.

Понеже всеки тоалет има по няколко „дубльора“, ако се скъса според сценария, за всеки случай и прочее, понякога на един костюм му се събират 11 версии. Така за филма били използвани повече от сто. Както се знае, в киноцентъра са най-добрите художници и шивачи на костюми и те се справили перфектно с всяка задача. Макар да имали и леки препятствия по пътя за преодоляване. Например агентите на другата звезда от лентата - Карл Ърбън, в битка с когото пострадало окото на Бандерас от прекалено бърз каскадьорски удар, дали по-малък размер на телосложението му. Пробвал той карирана риза, с която имал доста сцени и едва я закопчал. Наложило се и да боядисат бялата част от десена кафява, защото така повече му отивала.

След снимките на „Стоик“ Бандерас се разписа и в Unchained, снимките на който приключиха по Нова година. Там той си партнира с Ейдриън Броуди и Джон Малкович, а персонажът му организира боеве с кучета.

Сега се наслаждава на ваканция с близките си хора. Вчера той публикува в социалната мрежа кадър с дъщеря си от Мелани Грифит, която долетяла от Лос Анжелис, за да погостува на татко си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !