Мис Плеймейт самотна, без гадже

06.02.2017 16:46 | Видян 1410 пъти

Мис Плеймейт самотна, без гадже

Новата носителка на титлата Мис Плеймейт – Магдалена Бадер, призна очевидното – има корекции на бюста и изравняване на горната устна, пише tialoto. Тя ще изхарчи част от наградния фонд на конкурса – 20 000 лв., в „Дисниленд“ със сина си, а друга част ще дари на нуждаещи се.

„През последния месец бях много ангажирана с всякакви активности около конкурса и не сме излизали никъде. Искам да отида на почивка с детето. Част от наградния фонд ще дам за благотворителност. Искам да помогна на едни специални хора“, сподели пред „Монитор“ българката с ливански корен.

Тя категорично пресече слуховете, че титлата ѝ била платена от бизнесмена Христо Сираков. „Журито реши. 13 човека са гласували за мен с десетки. Замръзнах, като чух името си. Оттук нататък искам да ползвам титлата си, за да се развивам в модната индустрия. Важно ми е и да не се излагам като някои девойки, които станаха интернет звезди на мой гръб. Не приемам тежко такива писания, забавлявам се“, заяви Магдалена.

Бадер е на 24 г., завършила е средно образование с профил „Информационни технологии“ и не е посегнала към студентската книжка заради бременността. Поддържа форма с фитнес четири пъти седмично. Месец преди да стане Мис Плеймейт тя свела менюто си само до риба и зеленчуци, затова след победата моментално си позволила протеинова вафла. Хубавицата стопанисва свой онлайн бутик за дрехи от седем години и се издържа с ангажименти като модел.

Иначе Маги се оплака, че няма гадже в момента. На конкурса обаче я подкрепил от залата бившият й мъж. С него не са сключвали брак, но пък имат най-важното – дете. „Последните месеци покрай конкурса нямам време да се занимавам с каквото и да е. Явно съм и много претенциозна и имам високи изисквания“, оплаква се Бадер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !