Богданска доведе гаджето милионер в България

02.02.2017 10:18 | Видян 2574 пъти

Богданска доведе гаджето милионер в България

Александра Богданска, бившата приятелка на Лудия репортер Даниел Петканов, доведе новото си гадже в България, пише ПИК. Припомняме, че Сашка с пръста, както е известна красавицата у нас, се залюби с милионера от Монако Макс. 

Именно той беше в основата на огромния скандал между Лудия репортер и Александра Богданска. Както ПИК съобщи, протежето на Милен Цветков публично разобличи приятелката си, след като докопал телефона й и попаднал на шокиращи кадри. Две от снимките дори се завъртяха и в онлайн пространството, а на една от тях Макс е вкарал пръста си в устата на Богданска. Оттам тръгва и прякора на красивата благоевградчанка.

Няколко месеца след грандиозния секс скандал Богданска реши да доведе Макс в България и да увековечи момента със снимка във Фейсбук, придружена с мили думи за новия си приятел.

Ето какво написа Сашка във социалната мрежа:  Бозата не е сред любимите му неща, но пък за сметка на това много харесва сливова ракия, кьопоолу, баница с праз и всеки път щом чуе "моме Калино" става да играе правото хоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !