Иванина разкрива пред Азис, че е имала връзка с женен мъж

07.01.2009 17:30 | Видян 25958 пъти | Гласували 8

Иванина разкрива пред Азис, че е имала връзка с женен мъж

Утре вечер, 8 януари, на дивана на Азис ще седне скандалната участничката в „Биг Брадър”4 -  Иванина Колева. 

Симпатичната хасковлийка изпрати свои снимки до „Вечерното шоу на Азис” още през лятото, преди да бъде избрана за четвъртия сезон на известното реалити.

„Всъщност никога не съм си мислила, че аз ще бъда красивицата на къщата”, възкликна с известна доза скромност Иванина. Блондинката разкри, че поведението й в къщата е било по-фриволно, защото е имала ясното съзнание, че прави шоу. Тя сподели, че е изгубила девствеността си на шеснайсет с девет години по-голям мъж от нея. Оказва се, че до момента само двама представители на силния пол са успели да спечелят сърцето й. „Бях добра християнка в къщата, не нараних никого и не правех интриги”, категорична е Иванина.

Бившето гадже на красавицата даже не пожелало да се срещне с нея след финала й в „Биг Брадър”. Трудно му било да приеме случилото се между Иванина и Денислав, както и отношенията й със съквартирантката Даниела. Оказва се, че русата девойка имала връзка с женен мъж без самата тя да знае подробности около семейното му положение. Избягвала да му задава лични въпроси, раговорите им обикновено се въртели около темата за секса и забавленията. „Телефонът му беше постоянно на вибрации”, обясни Иванина. Хасковлийката разказа пред Василка, че едва в къщата разбрала, че приятелят й, с когото вече не са заедно, е обвързан и с брачни окови.

„Не сме правили секс с Денислав и не съм била с жена досега”, изповяда палавата блондика във „Вечерното шоу на Азис”. „Стана ми гадно за Соня Немска, лицето й издаваше отчаяние и злоба, очите й бяха насълзени”, коментира влзиането на половинката на Денслав в къщата.
„В никакъв случай не съм лека жена, българинът е малко ограничен към такъв формат предавания”, убедена е Иванина. „Държа на морала, морална съм, за съжаление всеобщо схаващане е, че ако едно момиче изглежда добре, е лека жена”, допълни тя в отговор на въпроса на водещия дали се чувства лека жена.
„Намесват ме с Коко Динев, но не го познавам лично. Той беше приятел на по-бившето ми гадже от Свиленград”, призна Иванина и разказа на снимките на предаването как преди време Коко разпознал в нейно лице Емилия.
Втори гост на 8 януари във вечерното шоу по ТВ2 ще бъде младата попфолк звезда Джена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !