Звезди бойкотират наградите Грами

31.01.2017 09:36 | Видян 928 пъти

Звезди бойкотират наградите Грами

Звезди като Кание Уест, Джъстин Бийбър и Дрейк няма да присъстват на тазгодишната церемония по раздаването на наградите "Грами" на 12-ти февруари, заради това, че номинациите са расистки, пише "Дейли Мейл".

Въпреки че Джъстин Бийбър е номиниран за 4 статуетки, източници, близки до звездата предадоха, че той няма намерение да се появи на наградите и планира да е някъде другаде на този ден, предава 24 часа. "Той просто не смята, че наградите тази година са подходящи или представителни, ако става въпрос за млади изпълнители", допълват източници пред сайтът "ТиЕмЗи". Рапърът Дрейк, който тази година има 8 номинации, също не смята да се появи на церемонията по същите причини, които е изтъкнал и Джъстин Бийбър.

Причината Кание Уест да бойкотира наградите "Грами" е на расистка основа. "Досега Кание има спечелени 21 статуетки, но никога не е печелил в категория срещу бял артист. Не е ядосан, но доста артисти мислят, че "Грами" определено не си заслужават", предадоха източници, близки до рапърът. Певецът Франк Оушън дори не пожела да предостави албума си за разглеждане, поради убеждения, че наградите "Грами" не обръщат внимание на чернокожи артисти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !